Vastgoedmonitor Food Valley | Voorjaarslunch 6 april

Eindelijk. We mogen weer. Onze eerste live ontmoeting na lange tijd is een feit. Fijn dat we elkaar binnenkort zien en spreken. Zeker omdat het thema van onze bijeenkomst razend actueel en vernieuwend is. Meld u snel aan voor onze voorjaarslunch. U bent van harte welkom.

Nieuwe woonvormen in Nederland zijn meer dan ooit noodzakelijk. Vooral vanwege de doorstroming aan zowel de boven- als de onderkant van de markt. Tijdens onze lunch bekijken we diverse inspirerende woonvormen die ontwikkeld zijn voor de toekomst. Peter Toonen, directeur bestuurder van Woningstichting Nijkerk, deelt met u zijn visie op de verantwoorde woonbehoefte en komt met innovatieve ideeën over anders wonen. Denk aan onder andere hotelwoningen en Tiny Houses. U krijgt zelfs de mogelijkheid voor een locatiebezoek na afloop van de lunch.

Peter Toonen Directeur bestuurder Woningstichting Nijkerk

Erik van den Brand Directeur bestuurder Estea

Ook ouderen hebben steeds vaker een andere woningbehoefte. Nederland vergrijst. In onze regio ook. In 2040 zijn er twee keer zoveel 75-plussers dan nu. Zij blijven langer zelfstandig wonen dan senioren dat vroeger deden. Dat vraagt om actie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Erik van de Brand vertelt u dat de sleutel ligt in de samenwerking van verschillende publieke en private partners. En vanzelfsprekend bij de ouderen zelf. Alleen samen kunnen we deze opgave realiseren. Want de vergrijzing schreeuwt om integrale oplossingen voor wonen en zorg.

Tijd en plaats

Woensdag 6 april 2022 van 12.00 uur tot 14.00 uur.
Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5-7 te Nijkerk

Programma

12.00 uur Ontvangst
12.15 uur Welkom door Harke Dijksterhuis en Marieke Overduin
12.30 uur Presentatie Peter Toonen, directeur bestuurder van Woningstichting Nijkerk
12.55 uur Samenvatting door Harke Dijksterhuis
13.00 uur Presentatie Erik van den Brand, directeur bestuurder Estea
13.50 uur Samenvatting door Harke Dijksterhuis
14.00 uur Afsluiting en gelegenheid tot netwerken

Mensen die een locatiebezoek aan Tiny Houses interessant vinden, kunnen na afloop met Peter Toonen meegaan. U kunt dit bij uw aanmelding apart opgeven. Het bezoek duurt tot circa 15.00uur.

Ja, ik meld me graag aan voor de lunch

Voor wie? 

Innovators en participanten van de Stichting Vastgoedmonitor regio FoodValley.

Goed om te weten

Bent u nog niet geregistreerd als participant van de Stichting Vastgoedmonitor? Doe dat dan hier op onze website.

De op dat moment geldende coronaregels zijn van toepassing op dit evenement.